Krytý a letní aquapark Olešná

Nad přehradou 2447, 738 01 Frýdek-Místek-Frýdek-Místek 1, Česko

Aquapark Olešná je umístěn v prostředí přehrady Olešná ve Frýdku-Místku s výhledem na panorama Beskyd a Lysou horu.

Areál nabízí návštěvníkům možnost rekreace a relaxace pro volné chvíle v letním nebo krytém aquparku. Krytý aquapark Olešná je schopen celoročně poskytnout nezapomenutelné zážitky dětem i dospělým s teplotou vody 30 °C. Z mnoha atrakcí můžeme představit vodní radovánky a adrenalinový sjezd na divoké řece, 98 metrů dlouhý tobogán, proudový kanál s houpacím bazénkem, vzdušná lehátka i sedátka, masážní trysky a také whirlpool. O víkendech zde probíhají lekce Aquatěhobiku a Aquaerobiku.

Pro nejmenší návštěvníky je připraveno dětské brouzdaliště. V rámci vstupu do Saunového světa mohou návštěvníci využít různé typy saun, včetně parní lázně s aromaterapií, solné římské lázně, saunového ceremoniálu ve finské sauně, nebo si zvolit relaxaci prostřednictvím masáží. Letní aquapark Olešná patří mezi největší a nejmodernější nerezové aquaparky v České republice.

Voda v bazénech je dohřívaná tepelnými čerpadly až na teplotu 28 °C, proto je koupání velmi příjemné i při nižších teplotách vzduchu. Kromě tematických animačních programů nabízí Letní aquapark i dva tobogány, čtyřdráhovou skluzavku, 50 metrů dlouhý plavecký bazén a relaxační bazén s masážními lavicemi. Pro sportovce nabízíme pravidelné hodiny Aquaaerobiku a sportovní turnaje na hřišti pro nohejbal a plážový volejbal.

Pro Vaše nejmenší ratolesti zde máme samostatný dětský bazén se skluzavkou a zastíněnými lehátky.

Kontaktní e-mail : sportplex@sportplex.cz