Advent na zámku

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Na adventní víkendy připravujeme na zámku prohlídky vyzdobenými Reprezentačními sály – celkem osm sálů bude vyzdobeno v duchu konkrétního svátku. Květinové vazby a dekorace tak budou symbolizovat např. odkaz sv. Ondřeje, sv. Barbory či sv. Lucie. Slavnostně prostřena bude též vánoční tabule.

Speciální floristická instalace navozující vánoční atmosféru bude k vidění i v sala terreně, ve vstupním prostoru pak prodejní výstava vánočních dekorací z rukou našich floristek, zakoupit bude možné i další rukodělné výrobky a vánoční hvězdy.

V Podzámecké zahradě – na schodech Colloredovy kolonády se můžete těšit na vystoupení dětí ZUŠ a studentů Konzervatoře P. J. Vejvanovského..

Program:
- galerijní prohlídka Reprezentačními sály „Od adventu do Třech králů“
- výstava originální vánoční floristické instalace v Sala terreně
- výroba adventních věnců – workshop (pouze 27. listopadu)
- edukativní program pro děti
- výroba drobných dárků z přírodních materiálů
- prodej rukodělných předmětů s vánoční tematikou
- hudební vystoupení žáků ZUŠ a Konzervatoře P. J. Vejvanovského Kroměříž

Aktuální informace najdete ZDE

Místo konání

Arcibiskupský zámek Kroměříž