Joker v Podzámecké zahradě

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

JOKER – Live in concert

Zaposlouchejte se a zažijte tento film jako nikdy předtím!

„Myslím, že je to skvělý způsob, jak mohou diváci zažít strašidelnou a pohlcující hudbu Hildur Guðnadóttir a zároveň být svědkem toho, jak se Joaquin Phoenix v roli Arthura propadl do šílenství,“ dodává Todd Phillips, režisér filmu.

JOKER, film, který získal dva Oscary – za nejlepší herecký výkon a za nejlepší hudbu – nyní můžete vidět v doprovodu živého orchestru. Ve čtvrtek 28. července 2022 bude v zahradách Arcibiskupského zámku Kroměříž promítán přelomový a cenami ověnčený film Todda Phillipse, Joker, za doprovodu živého orchestru, který zahraje oceněnou partituru skladatelky Hildur Guðnadóttir.

Jedna z nejuznávanějších mladých skladatelek své generace a vůbec první sólová vítězka cen BAFTA a Zlatý glóbus za nejlepší původní hudbu, Hildur Guðnadóttir, je známá také jako držitelka ceny Grammy za hudbu k slavné minisérii Černobyl od HBO.

Aktuální informace a vstupenky ZDE

Místo konání

Arcibiskupský zámek Kroměříž