Depeche Mode: Spirits in the Forest

(Aktualizováno 23.listopadu)

Mimořádný zážitek fanouškům Depeche Mode nabídl hudební dokument Depeche Mode: Spirits in the Forest. Ve čtvrtek 21.listopadu měl premiéru v českých kinech, včetně ostravských kin Luna a Art.

Kultovní kapelou se stala kapela Depeche Mode už na konci minulého tisíciletí. Obrovský úspěch mezi fanoušky po celém světě má i na konci roku 2019, tedy téměř po čtyřiceti letech své existence. Ostatně, při své poslední světové "Global Spirits Tour" v letech 2017 až 2018 odehráli 115 koncertů pro více než tři milióny fanoušků. Svoji show Spirits in the Forest představili dvakrát i v Praze.

Hudební dokument Depeche Mode: Spirits in the Forest, který vytvořil nizozemský režisér Anton Corbijn, zachycuje úžasnou atmosféru jejich koncertů. V tomto případě nabízí unikátní a vzrušující show v berlínské Waldbühne v roce 2018. Snímek také doprovází příběhy šesti nejvěrnějších fanoušků této kapely a poskytuje i hlubší pohled na dopady její tvorby v životech jejích příznivců.

Pro zkušeného a v žánru hudebních dokumentů a videoklipů proslulého režiséra Antona Corbijna je nový snímek z koncertování slavných Depeche Mode už čtvrtý v pořadí, když první z nich natočil už v roce 1993. Příležitost posoudit, jak se mu nový film povedl, jsme měli nejen při jeho uvedení ve zmíněných kinech Luna a Art ve čtvrtek 21.listopadu, ale v kině Art ještě v pátek 29.listopadu a v Minikině v sobotu 30.listopadu.

(zh)

 

Příbuzné články