Štěrkovna Open Music bude na Landeku

Ben Cristovao, Tata Bojs, Ewa Farná, Horkýže slíže, Aneta Langerová, Jaroslav Uhlíř nebo třeba No Name. To jsou první jména interpretů a kapel, které se chystají na oblíbený letní festival Štěrkovna Open Music. Ten se sice pravidelně koná na břehu Hlučínského jezera na Opavsku, ale letos se uskuteční v prostorách Landek Park v Ostravě - Petřkovicích v termínu od 29. do 31. července 2021.

Na stránkách festivalu je to uvedeno, že s ohledem na revitalizaci hlučínského areálu pořadatelé museli hledat náhradní areál. Vybírali z několika lokalit a nakonec zvolili Landek Park, přičemž už nyní pořadatelé vycházejí z limitů, které pro pořádání hromadných akcí v létě nastavilo ministerstvo kultury.

„Podle už zveřejněné tabulky můžeme připravit akci s téměř kompletním programem, který jsme připravili na rok 2020, ale bohužel vinou pandemie nemohli uskutečnit,“ sdělil za pořadatele David Moravec. Už dnes se také ví, že festival nabídne celkem čtyři scény, tři hudební a jednu dětskou.

„V platnosti pro letošní rok zůstávají všechny vstupenky s označením Štěrkovna Open Music 2020 a 2021. S ohledem na povolenou kapacitu budeme doprodávat jen omezené množství vstupenek. Případní zájemci by neměli váhat. Nakoupit mohou prostřednictvím webu festivalu. V nabídce od 1. června budou i jednodenní vstupenky," uvedl za pořadatele Matěj Ostárek.

Festivalové aktuality lze sledovat na stránkách festivalu či facebookovém proflu. (hav, foto: sterkovnamusic.com)

Příbuzné články