Také legendární Nazareth zahraje v Nošovicích na Radegast dni

Oblíbený kulturně-společenský Radegast den nabídne také letos bohatý hudební program. V sobotu 27. srpna 2022 zahrají v Pivovaru Radegast v Nošovicích třeba skotští rockeři Nazareth, kapely Škwor či Buty. Chybět nebude ani pestrý doprovodný program a paleta hořkých piv. Začíná se už v 11 hodin.

Podle pořadatelů se bude čepovat světlý ležák Radegast Ryze Hořká 12, výčepní pivo Radegast Rázná 10 či nejvíce hořké pivo v historii pivovaru Radegast Ratar. Na čepu bude také první svrchně kvašené pivo nošovického pivovaru Radegast ROG IPA. Lidé si navíc vyzkouší školu čepování pod odborným dohledem výčepních mistrů nebo si vychutnají čepované pivo do skla ve speciálním stanu.

Asi největší hvězdou dne bude kapela Nazareth, která proslula v minulosti mimo jiné rockovými hity Love Hurts nebo Dream On. Na hudebním hardrockovém nebi se skví už od 70. let minulého století. Silný hudební program doplní české kapely Škwor, Buty, Mig 21, Kaczi nebo Úspěch.

„Obrovským zážitkem bude sjezd na ocelovém laně Radegast ZIPLINE, otevřeme Zónu pro opravdové borce, ukážeme v akci nejlepší dřevorubce. Návštěvníci se také vydají na prohlídky pivovaru. Hudební i doprovodný program startuje již v 11 hodin,“ představuje aktivity Josef Jalůvka, manažer značky Radegast.

Návštěvníci mohou počítat s autobusovou kyvadlovou dopravou z Frýdku-Místku. Dostatek parkovacích míst nabídne areál Hyundai spolu s kyvadlovou autobusovou dopravou do areálu pivních slavností.

Vstupenka na akci stojí 200 Kč. K zakoupení jsou i rodinné vstupné nebo Štamgast vstupenka. Všechny podstatné informace najdete na radegastden.cz.

(hav, foto: cs.wikipedia.org/wiki/Nazareth)