POKÁČ - Velký letní koncert na Loděnici v Děhylově

Na tradiční letní koncert POKÁČE v areálu Loděnice Děhylov se můžete těšit 9. září od 19 do 21:30 hodin. 

Písničkář Jan Pokorný alias POKÁČ píše nové písně jako o závod. Od svých fanoušků získal Slavíka, oženil se a společně se ženou Eliškou oslavili první narozeniny syna Teodora. To vše stihl za pár měsíců od posledního koncertu u nás. Je fakt v životní formě a na Loděnici už je jako doma.

Pokáč je český písničkář a textař hrající na kytaru a ukulele. V textech často zpracovává témata obyčejného života.

Vyrostl ve středočeské vesnici Stehelčeves poblíž Kladna. Po vystudování gymnázia ve Slaném absolvoval magisterský obor Otevřená informatika na FEL ČVUT. V rámci studia softwarového inženýrství a počítačového vidění strávil půl roku na stáži v Bruselu, kde se podílel na vývoji autonomních vozidel pro automobilku Toyota. V současnosti žije v Praze.

A jak to tedy bude s tím koncertem?

Děti do 8 let mají na koncert vstup ZDARMA, což je příjemná zpráva, protože Pokáče si užije celá rodina. Čeká na vás bohaté občerstvení ve dvou bistrech a několika stáncích. 

Přijet můžete autem (parkování přímo u Loděnice, nebo odstavné parkoviště u vlakového nádraží), vlakem, autobusem nebo na kole.

Pokud se chcete bavit až do rána, v areálu je možno za poplatek stanovat. 

Cena vstupenky je 420 Kč a zakoupit jí je možno zde: Pokáč - velký letní koncert, Děhylov – vstupenky na 9.9.2022 | smsticket

Sledujte nás na webufacebooku a instagramu a přijďte nás brzy navštívit. Těšíme se na vás. (mabys, zdroj: wikipedie.cz)

Příbuzné články