Komediální seriál plný nekorektního humoru se natáčí v Ostravě

Právě v těchto dnech se v Ostravě dokončuje natáčení pokračování úspěšného seriálu Liga mužské moudrosti. Natáčí se třeba v hostinci a pekárně v Nové Bělé a v Městské nemocnici Ostrava. Před kamerou se opět objeví populární herec Jiří Langmajer, ale také například Petr Čtvrtníček.

Seriál Liga mužské moudrosti běží aktuálně na YouTube kanálu Dobře vycpaný bobr. Jedná se o komediální kanál nezávislých tvůrců, jako je Vladimír Skórka, Dimitrios Vlasakudis, Petr Kolečko, Jiří Langmajer, Martin Šimiček a další. Obsah kanálu Dobře vycpaný bobr vzniká díky přímé podpoře fanoušků. Dosud vznikl seriál sKORO NA mizině, který má přes 10 milionů zhlédnutí. Na úspěch právě tohoto seriálu navazuje Liga mužské moudrosti. „Díky příspěvkům fanoušků můžeme skutečně nezávisle tvořit a mohli jsme přijít s kontroverzním tématem a stylem humoru, který by dnes v žádné televizi neprošel,“ uvedl režisér Vladimír Skórka.

„Natáčíme v již tradičním Hostinci u Balcara v Nové Bělé, který je vlastně hospoda U Bulatých, kterou v seriálu vlastní Jirka Langmajer.  Další lokací je úřad městského obvodu Jih, kde navazujeme na spolupráci z prvního dílu. Radní jsou otevřeni naší spolupráci a aktuálně tam budeme točit uzavřené soudní líčení a příběhy ze soudu, kde hraje našeho hlavního představitele Petr Čtvrtníček,“ doplnila manažerka Miluše Koštialiková s tím, že čtvrtý díl série bude ke zhlédnutí on-line už poslední týden v říjnu 2022, pátý díl pak v polovině listopadu 2022.

(hav s využitím tiskové zprávy, foto: csfd.cz)

Příbuzné články