Bezruči opět podpoří projekt Krabice od bot

Divadlo Petra Bezruče se před Vánocemi již podruhé zapojí do projektu Krabice o bot! Letos se navíc Divadlo Petra Bezruče stane oficiální sběrným místem. Cílem je získat 60 dárků pro děti z Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež SPOLEČNĚ-JEKHETANE. Půjdete-li večer k Bezručům na představení, nechte krabici na recepci a divadlo se postará o její předání. Některé dárky pro potřebné děti zabalené v krabicích od bot připraví také přímo herci a zaměstnanci divadla.

Jak připravit a předat krabici od bot?

Diváci Divadla Petra Bezruče postupují při nadílce standardním způsobem – vyberou si z nabídky sběrných míst Divadlo Petra Bezruče a kategorii, pro jak staré dítě chtějí dárek připravit. Dárek si rezervují na webu. Následně dárky zabalí do krabice od bot (nebo podobné krabice) a napíší na ni věk a pohlaví dítěte, pro které je určená. Cestou do divadla pak nechají krabici na recepci/pokladně divadla. Bezruči se postarají o její předání.

Zapojují se všichni z divadla!

Dárek v krabici od bot může být to jediné, co dítě z nemajetných rodin najde pod stromečkem. Do shánění a balení dárků se tak ve velkém počtu zapojili také herci a zaměstnanci divadla. „Je radost dělat radost,“ dodává herečka Markéta Haroková.

(sd, zdroj: Divadlo Petra Bezruče)

Příbuzné články