22. ročník soutěže hudebníků Líheň

Hudebníci se hlásí do staré soutěže s novým logem! 

Už dvaadvacátý ročník největší klubové soutěže v Česku přijímá přihlášky hudebníků a hlásí spoustu novinek. Jednou z nich je nové logo soutěže! To nejdůležitější ale zůstává – soutěž je klubová, kapely se vždy prezentují živě a rozhoduje odborná porota.

Nejzajímavější na soutěži je pro hudebníky určitě možnost vystoupit v některém z klubů na Ostravsku a svou tvorbu prezentovat před novým publikem. Jen častým hraním se kapela rozvíjí, tvoří se nové vazby a přátelství mezi muzikanty, ale také tolik potřebná fanouškovská základna. Své by o tom mohly vyprávět snad všechny slavně skupiny a muzikanti. Proto jsme soutěž založili a zakládáme si dodnes na živém hraní, nikoliv jen rozhodování například fanoušků na sociálních sítích,“ vysvětluje rozdíl mezi Líhni a jinými soutěžemi její zakladatel a ředitel Marek Slonina z produkční agentury Viking agency. Všechny skupiny, které chtějí uspět a dopracují se až do finále, si během soutěže vyzkoušejí tři různá publika ve třech různých klubech ve třech městech. Aby se k tomu dopracovaly, musí se však nejpozději do konce měsíce září přihlásit do soutěže.

Přihlašovací formulář na stránkách soutěže www.lihen.cz je aktivní a přihlášení je velmi jednoduché. Navíc, pokud jsou kapely registrovány na portálu Bandzone.cz, pak je to opravdu otázka pár kliků a doslova pár vteřin. Chceme těm nejlepším za jejich snahu opět nabídnout atraktivní ceny a stále jednáme s novými i tradičními partnery na jejich podpoře. Všechny novinky budou aktuálně přibývat na našem FB profilu a stránkách,“ dodává Slonina.

Soutěž bude probíhat v měsících září až prosinec tohoto roku a vyvrcholí Velkým finále v sobotu 16. prosince 2023 v klubu Stolárna v Havířově za účasti čtyř nejlepších a jednoho zatím utajeného hosta. Soutěž Líheň je pořádána díky podpoře partnerů bez vstupného!

(sd, Zdroj: Festival Líheň)

Příbuzné články