Festival Beats for Love láká na velká jména taneční hudby

Industriální areál Dolní oblasti Vítkovice v Ostravě i v příštím létě rozezní a roztančí tóny elektronické hudby. Od 3. do 6. července 2024 se zde uskuteční již 10. jubilejní ročník tohoto největšího festivalu taneční hudby ve střední Evropě.

Jak říkají i naši pravidelní návštěvníci, pro tyto nejlepší čtyři dny v roce chystáme doopravdy speciální program. Pomalu zveřejňujeme legendární jména i nové talenty a se seznamem hvězd ještě zdaleka nekončíme. Chceme, aby během tohoto ročníku naši návštěvníci doslova nevěděli, kam dřív skočit,“ uvedl ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Na hlavním pódiu takzvané Love stage si v roce 2024 návštěvníci užijí vystoupení celé řady hvězdných umělců. již dříve oznámeného Borise Brejchu doplní belgický deep-housový producent Lost Frequencies, který odehraje svůj set hned první festivalový den. Ve stejný den fanoušky jistě potěší i nizozemské duo W&W. Poslední den pak na stejném pódiu vystoupí britská zpěvačka Becky Hill a to rovnou s celou kapelou. V pátek 5. července pak zahraje svůj živý drum&bass set s kapelou londýnský umělec Fox Stevenson.

Na jedné z nejpopulárnějších stage, nově pojmenované D&B Forge, v sobotu předvede svou show legendární Ed Rush z Velké Británie. Dalšími dosud potvrzenými Brity, kteří rozpálí tuto stage, jsou Kanine, Friction či Prolix.

Velké hvězdy nebude hostit jen Love stage, ale i jednotlivá žánrová pódia.

Příkladem toho je Techno Dome stage, kde vystoupí iránsko-americký umělec Dubfire. Ten, také známý z dua Deep Fish, je držitelem ceny Grammy a pro festival Beats for Love chystá speciální closing set, tedy vystoupení, které zakončí den ve velkém stylu,” přibližuje program marketingový ředitel festivalu Matyáš Ožana. Na stejné stage pak zahraje i britský interpret Dax J.

Nově pojmenovaná Zion stage, která se ještě v minulém roce jmenovala Reggae 2 Jungle, uvítá aktuálně nejlepší drum&bass MC rapperku zvanou Maddy V a bude to její vůbec první show v České republice. Na této stagi předvede svou show i Vandal, který patří k nejdůležitějším interpretům světové raggatek scény.

Americké duo Gabriel & Dresden, které se po svém comebacku věnuje především trancu, potěší fanoušky tohoto žánru se svým Classic setem na Future stagi. Na své si tak přijdou všichni, kteří je znají z dřívějších dob. Na této scéně se návštěvníci mohou těšit i na show amerického Noxe Vahna či Cristopha z Velké Británie.

Premiéru na festivalu zažije německé house duo Format:B a na Freedom stage je vystřídá britská formace Gentlemens Club anebo break-beatová hvězda Deekline.

Nadcházející ročník festivalu dále nabídne řadu menších scén a zón včetně pestrého doprovodného programu a druhého ročníku konference Talking Beats.

Více informací o programu a vstupenky zájemci naleznou na webové adrese https://www.b4l.cz/cs/. Důležitou informací bezesporu je, že pořadatelé aktuálně nabízejí všechny typy vstupenek a fanoušci si tak mohou koupit nejen celofestivalové nebo jednodenní standardní a VIP vstupenky, ale k dostání jsou i vstupenky do jednotlivých festivalových kempů.

Odkazy:
Oficiální webová stránka festivalu
Oficiální Facebook stránka festivalu
Oficiální Facebook událost festivalu
Oficiální Instagram profil festivalu

(sd, Zdroj: TZ Beats for Love)

Příbuzné články