Tradiční ostravský časopis v novém! Z Programu se stává Patriot Program

Magazín PATRIOT se stává novým vydavatelem tradičního měsíčníku Program. Z časopisu, který v Ostravě vychází už déle než 28 let, se nově stává Patriot Program.

Od ledna letošního roku se Program zařadil po bok Magazínu PATRIOT a přináší každý měsíc porci zajímavého čtení, nejatraktivnější programové tipy i širokou nabídku služeb podnikatelů z Ostravy a okolí.

„Zahajujeme novou éru tradičního měsíčníku Program. Jsme novými vydavateli a přinášíme nejen drobnou změnu názvu na Patriot Program, ale hlavně nový obsah i formát. Chceme vás informovat o tom, co se děje v Ostravě a kraji, dávat vám tipy na nejzajímavější akce pro mladé i starší, pro rodiny s dětmi, bavit vás zajímavými seriály,“ uvedl nový vydavatel Jaroslav Baďura.

Nový Patriot Program bude zatím vycházet v nákladu 50 tisíc kusů, k dostání bude zdarma ve schránkách obyvatel Ostravy a na více než 60 odběrných místech, například v informačních centrech. „Věříme, že se staneme milým a nepostradatelným společníkem pro hledání tipů na trávení volného času, zajímavých informací ze současnosti i historie Ostravy a kraje, ale také vodítkem při hledání užitečných informací a nabídky služeb místních firem a podnikatelů,“ řekl Baďura.První vydání nového Patriot Programu vychází v pátek 26. ledna. „Již sedm let vydáváme v Moravskoslezském kraji lifestylový měsíčník Magazín PATRIOT a na něj navazující weby patriotmagazin.cz a patriotzpravy.cz. Přivítejte tedy spolu s námi do rodiny nováčka - tištěný Patriot Program a web patriotprogram.cz. Uděláme všechno pro to, aby to byli příjemní společníci,“ dodal Baďura.

Novým šéfredaktorem Patriot Programu se stal současný šéf webů patriotmagazin.cz a patriotzpravy.cz Petr Sobol. „V Ostravě a okolí se odehrává spousta zajímavých věcí. Věřím, že si je i díky nám naši čtenáři užijí, a že nás společně čeká spousta krásných zážitků. Těším se na to, bude to zábava," vzkázal.

Časopis Program vydával již zmíněných více než 28 let Josef Bordovský a jeho nakladatelství Mise. „Přišel čas, kdy je rozumné přenechat radosti i starosti spojené s vydáváním časopisu někomu mladšímu. Děkuji všem za dlouholetou přízeň a trpělivost. Věřím, že jsme našli nejlepšího pokračovatele v podobě vydavatele časopisu Patriot, pod jehož hlavičkou bude Program pokračovat. Myslím, že jde o nejlepší řešení, jak k vám do domácností, na web a sociální sítě dále přinášet spoustu tipů, informací, rozhovorů a pozvánek. Přeji novému vydavateli hodně štěstí, spokojených čtenářů i obchodních partnerů při vydávání časopisu Patriot Program," uvedl Josef Bordovský.

Vydavatelství Magazín PATRIOT panu Bordovskému děkuje za udržení mimořádně dlouhé a úspěšné tradice. „Doufám, že čtenářům Programu se bude jejich oblíbený časopis v nové podobě líbit," uzavřel Jaroslav Baďura.

Foto: Radim Kolibik