9.díl/ Bolt v kraji – Zaregistruj se jako partnerská restaurace

V Česku byla služba Bolt Food spuštěna teprve v dubnu 2020 v Praze, když pandemie připravila partnerské řidiče a řidičky platformy Bolt o výdělky. Snahou Boltu bylo jim zajistit obživu i v časech lockdownu a zákazníkům dát k dispozici bezpečný způsob nakupování potravin.

Původně totiž Bolt rozvážel jen předem sestavený balíček základních potravin, mezitím však byla služba spuštěna naplno, a nyní si lze jejím prostřednictvím objednat cokoliv ze širokého výběru partnerských obchodů a restaurací. Mezi ně patří například řetězec Žabka, či také lokální pekařství, vinárny, cukrárny nebo květinářství. A samozřejmě dlouhá řada restaurací, řetězců i místních podniků.

A v neposlední řadě se služba Bolt Food rozšířila i do Ostravy a Brna. I ostravské restaurace tak mohou jednoduše a bez velkého úsilí získat nové zákazníky, často z řad stávajících uživatelů jiných služeb platformy Bolt. Efektivní systém objednávání jídel přes aplikaci Bolt Food přitom restaurace nijak nezavazuje, například k minimálnímu počtu objednávek.

Doručování jídel je přitom do určité míry budoucnost gastronomie. Bolt Food i další služby tohoto druhu sice výrazně narostly během pandemie, lidé si však nechávali dovážet jídlo domů či do práce už před ní. Během lockdownů se pak tato služba stala zcela běžnou a předpokládá se, že poptávka po doručování jídla jen tak nepoleví, naopak dále poroste.

Přilákejte nové zákazníky a zvyšte příjmy své restaurace. Podepište smlouvu ještě dnes a získejte od Bolt Food 30 dní doručování zdarma!

Výhody spolupráce s Bolt Food

  • Mnoho uživatelů Bolt Food si objednává jídlo z restaurace jako je ta vaše.
  • Snadno ovladatelná aplikace udělá tvrdou práci za vás a vy jen budete pozorovat nárůst vašeho businessu.
  • Zkušení partnerští kurýři Bolt Food zajistí doručení a vy se tak můžete zcela soustředit na své podnikání.
  • Tým Bolt Food vaší restauraci poskytne rychlou a osobní podporu, zajistí její propagaci v aplikaci i poradí, jak prostřednictvím doručování zvýšit příjmy vašeho podniku.

Začátky s Bolt Food jsou snadné

  • Zaregistrujte se zdarma, tým Bolt Food vám pomůže s rozjezdem.
  • Připraví váš profil, přidá vaše menu a otevírací hodiny vaší provozovny.
  • Získejte bonus, doprava na prvních 30 dní bude „na účet“ Bolt Food.

Často kladené dotazy

Jak dlouho trvá registrace restaurace na platformu Bolt Food?

Závisí to na poloze restaurace a počtu vašich poboček. Po vyplnění registračního formuláře se vám kolegové z Bolt Food ozvou a připraví vše na spuštění. Celý proces přitom může trvat jen několik málo dní.

Co potřebuji ke spuštění?

Pouze tablet, který obdržíte od Bolt Food. Na tabletu spustíte aplikaci Bolt Food a váš tým může začít spravovat a sledovat objednávky v reálném čase.

Kdo doručí mé objednávky?

Všechny objednávky doručí partnerští kurýři Bolt Food. Ty platforma neustále zaškoluje a sleduje jejich hodnocení, aby poskytovali služby nejvyšší kvality.

Kolik stojí registrace k Bolt Food?

Žádný poplatek za registraci neplatíte. Pokud potřebujete tablet, nějaké počáteční náklady očekávat můžete – z každé objednávky se vám bude odečítat malý poplatek dokud částka za tablet nebude splacena.

Jaká je výše poplatku?

Z každé objednávky si Bolt Food bere malý procentuální poplatek, který kryje cenu doručení, zákaznickou podporu, vývoj aplikace a hlavně marketing, který Vám přinese více zákazníků. Poplatek je vypočten na základě objemů objednávek vaší restaurace.

Zaregistrovat se jako partnerská restaurace můžete ZDE. (mabys)

Příbuzné články