Jak jsem instalovala ofisy

Nějakou nutností vyplynulo, že potřebuju ofisy. No vyhýbám se takovým pojmům a činnostem jako čert kříži. Protože tohle u nás nemůže nikdo vyhrát.

Je vesmírným zákonem dáno, že mi něco na tom nepůjde a že ztrácím trpělivost asi po 10s po tom, co to nejde. To je jistota a prostě stinná stránka mé povahy. Syn Maty když vidí, že to na mě jde, začíná mě hladit a utěšovat, že to bude dobrý, ale tím zkrátí interval absolutního vytočení se do vrtule asi na 5s. A tak jsem se tomu vyhýbala, co to šlo.

Ale přišel den D a nebylo vyhnutí. Říkám Matymu (11 let): „Stáhni to pls ty, já na to nemám nervy“. Maty šikula stáhl, já zaplatila, to mi fakt jde, s kartou to umím, na to má asi většina žen mimořádný talent, vo tom žádná.

Maty si odešel dělat svoje a já jsem slavnostně chtěla vytvořit svojí první „vlastní“ excelovskou tabulku. Ale ouvej – vono to chce nějaké přihlášení. Volám: „Matyyy, to se se mnou nechce kamarádit, řekni tomu něcoooo!“

No fakt jsem zkusila všechna možná hesla a uživatelská jména, která jsem kdy kde používala a vono to fakt žádné nechtělo, jako chápete to???!!!! No jediná možná odpověď na to: „proooč???!!!“ že mě to prostě chce nasrat.

Po předchozích zkušenostech sama se sebou i s technikou jsem to zavřela, protože si pěstuju svůj vnitřní klid a své duševní zdraví a tenhle kontakt mi rozhodně neprospívá. Přemýšlela jsem, kdo by mě z této zapeklité situace mohl dostat. Protože bez zásahu z venčí to rozhodně nepůjde.

V neděli si pro Matyho přijel táta, už od dveří volám: „pomoooc to nende, je to rozbitý, prosím prosím mrkni na to.“ 2x klikl a vrátil mi to s tím, že ofisy 365 neslouží pro pracovní účely, ale osobní.

Kdo to má jako vědět, pošlou deset mailů s kravinama, kterým stejně „nikdo“ nerozumí, ale že by tam napsali tak důležitou věc, co mám vyplnit na ty jejich divný otázky, To neee, co jim je vůbec do toho, co já na svém noťasu dělám. Kdybych jim měla říkat všechno, by se červenali ještě teď.

No jsem zachráněna, pro tentokrát.

Přede mnou je výměna žárovky (ještě nevím jak mám z těch moc žárovek v obchodě vybrat tu moji) a taky vybrat gumové koberečky do auta, z toho mám nervy už teď, aby to pasovalo a hlavně musí být nějaké příjemné, aby Mikinka (náš pes) netlačily do bříška.

Tak držte palec.

PS: Blondýna jsem na jaře, v létě ráda na zrz, v zimě chodím do brunety (jen kdyby byly dotazy k barvě vlasů)

(mabys)

Příbuzné články