Pro děti se chystají Prázdniny na Jihu

Také letos budou moci děti ve věku od 6 až 14 let, které mají trvalé bydliště v městském obvodu Ostrava-Jih, trávit prázdninový čas zajímavými aktivitami ve společnosti jiných dětí. Potřeba je k tomu pouze registrace do systému a následná rezervace vybraných akcí. Vše je popsáno na webových stránkách akce prazdninynajihu.cz. Všechny akce jsou pro přihlášené děti zdarma.

Organizátoři dětem vše přibližují slovy: „Na každý všední den od 1. července do 27. srpna pro vás organizátoři připravili nějaký zajímavý program – stanete se třeba detektivem nebo filmovým režisérem, zkusíte si parkour a orientační běh v Bělském lese, v muzeu si vytvoříte bylinkové mýdlo, naučíte se sebeobranu a karate, vyzkoušíte si žonglování, strávíte den s hasiči a záchranáři, opečete si špekáčky na ohni, procvičíte si tělo na gymnastické žíněnce či tatami, zahrajete si beachvolejbal a stolní tenis, zaplavete si, zastřílíte si ze vzduchovky, namalujete si Jih. Prostě budete mít prima prázdniny!!!“

Jedno dítě lze zaregistrovat maximálně na 7 akcí. Kromě toho budou k dispozici zahajovací a závěrečné akce, na které se účastnící nemusí registrovat, jelikož kapacita u těchto akcí není omezena. Seznam prázdnnových akcí je uveden zde. (hav, foto: prazdninynajihu.cz)