Street food market Černý kůň láká na pochutiny i posezení

Nový street food market v centru Ostravy pojmenovaný Černý kůň poprvé otevře svou bránu ve středu 4. srpna 2021 v 11 hodin. Market najdete v proluce mezi domy na Nádražní ulici v Ostravě pod obří nástěnnou malbou nazvanou Skok. Nově vzniklý street food market má ambici stát se místem, kde se spojí ti nejlepší gastronomové nejen z Moravskoslezského kraje.

Také to se můžete dozvědět na internetových stránkách Černého koně. Organizátoři street food marketu zde uvádí, že Ostravané budou mít jedinečnou možnost se potkávat s food trucky i jinde než na festivalech. A dodávají, že pro návštěvníky bude připraveno také venkovní posezení, kde si budou moci vychutnávat nejen jídlo, ale také atmosféru daného místa.

Areál bude pro veřejnost otevřen od 11 až do 21.30 hodin, a to od úterý do neděle. Přichystáno by aktuálně mělo být 14 prodejců na 686 metrech čtverečných. Mezi prodejci se objevují jména jako například Bubblewaffle, Comedor, BeerBox, Angels grill, Dock, Farmia, Mutant, Kapverdy, Imrvére či Eat meat. Aktuality najdete i na Facebooku. (hav, vizualizace: facebook.com/cernykunmarket)