Taneční techno open air party u ostravského sousoší Komunisté

Na konci léta bude na jihu Ostravy znít techno a elektronická hudba. Na sobotu 23. září 2023 připravuje produkční skupina říkající si We HYPE Techno venkovní taneční party. Na té zahraje i Mark Reeve, v německu žijící DJ a producent, kterého si možná někteří pamatují z festivalu Beats for Love. Akce se bude konat už od 13 hodin poblíž sousoší Komunisté, které najdete poblíž Úřadu městského obvodu Ostrava – Jih.

Pořadatelé na své Facebooku uvádí, že kvůli tomu, že se místo akce nachází v hustě obydlené části Ostravy, hlavní program se bude konat přes den už od 13 do 22 hodin. Dále doplňují: „Také jsme si pro Vás připravili exklusivní dekorace! Pódium, posezení i celý areál budou vyzdobeny do industriálního a steampunk stylu. Těšit se můžete na ambasadory a hostesky v steampunk maskách a kostýmech.“

Informace o hlavní hvězdě netradiční venkovní techno party najdete na jeho stránkách www.mark-reeve.com.

Pořadatelé budou postupně zveřejňovat další jména vystupujících a podrobnosti. Vše najdete na jejich Facebooku. Možná se také obnoví diskuse o tom, zda kontroverzní umělecké dílo zdemolovat, anebo ho zachovat pro příští generace.

(hav, foto: www.ostravskesochy.cz)