Adventní kalendář se zajímavými bonusy k návštěvě Zoo Ostrava

Adventní kalendář může mít různé podoby – nedočkavé děti mohou vylupovat čokoládové dílky, rozbalovat pytlíčky či otvírat krabičky s překvapením a podobně. Zoologická zahrada a botanický park Ostrava připravila pro své návštěvníky v období od 1. do 24. prosince na každý den nějaký bonus k návštěvě zoo. Lidé se mohou těšit například na drobný dárek u vstupu, slevu v zoo shopu, perníček k zakoupené kávě nebo třeba slosování o adventní věnec či návštěvu zákulisí.

Oproti adventním kalendářům, které lidem ukracovaly čas do Štědrého dne v předchozích letech, nabízí ostravská zoo v tom letošním novinku – každodenní bonusy k návštěvě zoo. „Zatímco v minulých letech měl adventní kalendář jednoduchou podobu – fotky zvířat na našem facebookovém profilu, letos jsme se rozhodli nabídnout našim návštěvníkům něco víc. Každý den budou mít možnost zažít v zoo něco milého. Na speciální adventní webové stránce se bude denně od 1. prosince otvírat políčko s překvapením, které na ně při návštěvě čeká,“ vysvětluje Jana Strakošová, správkyně sociálních sítí a adventního kalendáře.

A na co se lidé mohou v předvánoční zoo těšit? „První den máme připravený adventní věnec se svíčkami nebo vánoční věnec k zavěšení na dveře. Tři dnešní návštěvníci, pokud nám při odchodu ze zoo zanechají kontakt, mohou být vylosováni a obdrží věnec,“ dodává Jana Strakošová. Další dny mohou návštěvníci získat malou pozornost, využít slevu v zoo shopu, navštívit pěstební skleníky s ochutnávkou momentálně dozrávajícího ovoce, zažít speciální komentované setkání, nahlédnout do zázemí a mnoho dalšího.

Adventní kalendář Zoo Ostrava najdou zájemci na https://www.zoo-ostrava.cz/cz/adventni-kalendar/.

Zoo Ostrava je otevřená každý den v roce, v zimním období od 9 do 16 hodin. Vstup do areálu je možný do 15 hodin, pak se zavírají pokladny a také pavilony. Těšíme se na Vás!

(sd, Zdroj: TZ Zoo Ostrava)