Ideální pánské boty na jaro: podle čeho vybírat?

Pánská obuv by měla být nejen funkční, ale také poskytovat svému majiteli pocit komfortu a prodyšnosti. Díky širokému výběru bot si na své přijdou příznivci všech stylů, barev a materiálů. Pro každé období se hodí jiná obuv, ale příjemné jarní teploty vám dovolí si obout téměř jakýkoliv pár. 

Pohodlná pánská obuv, která se přizpůsobí vaší noze, je základem úspěchu. A pokud ji sladíte s vaším oblečením, máte vyhráno. Zda si vyberete mokasíny, polobotky nebo tenisky, záleží na vás. Pojďme se podívat blíže na kritéria, nad kterými byste se měli před nákupem zamyslet.

Na co myslet při výběru?

Pokud si chcete pořídit pánské boty a ztrácíte se v široké nabídce, zamyslete se, co od bot očekáváte. Pro jaký účel budete boty nejčastěji nosit? Pokud trávíte většinu času v práci a na schůzkách, využijete zejména formální obuv. Tou mohou být pánské polobotky. Tuto obuv také využijete  na společenské události všeho druhu od narozeninové oslavy až po ples. Pokud vaše firemní prostředí nevyžaduje příliš formálního oblečení, pánské tenisky vám zajistí ten největší komfort.

Ideální pánské boty na jaro: podle čeho vybírat?

Dalším bodem v pomyslném seznamu je výběr barvy. Černá a hnědá jsou nejoblíbenější barvy, protože ladí se vším, nicméně barvy jako modrá nebo šedá mohou vdechnout vašemu outfitu nový život. Můžete si vybírat nejen z nepřeberného množství barev, ale také stylů, proto zvažte, který je vám nejblíže.

Volnočasová obuv na setkání s přáteli

Pro setkání s přáteli nebo procházku je pohodlí na prvním místě. V tom případě obujte tenisky, které jsou nejkomfortnější volbou. Můžete si je pořídit ve sportovním nebo více elegantním provedení, rozhodnutí je pouze na vás. Nicméně, pro takto neformální události si můžete obout cokoliv, na co máte náladu. Kromě tenisek mrkněte také na mokasíny, které se rovněž hodí pro volnočasové aktivity. S rostoucími teplotami a příchodem léta oceníte lehkou obuv jako pánské sandály, pantofle či žabky.

panske boty na jaro2 85f84

Pánská obuv je široká kategorie, a proto vždy vybírejte obuv, která je vám pohodlná, blízká vašemu stylu a přiměřená teplotám aktuálního období. Své vysněné pánské boty můžete najít na Rieker-eshop.cz, kde se potkává komfort a design na jednom místě. (mabys, zdroj: Rieker-eshop.cz)

Příbuzné články