2.díl Mlýn vodníka Slámy – co areál nabízí?

V prvním díle našeho seriálu jsme si řekli něco o historii tohoto krásného areálu. Dnes si řekneme něco o tom, co vše areál nabízí, co tam jde dělat, zažít, vidět a užít si.

Mlýn vodníka Slámy – chuť venkova, kterou si zamilujete

1. Ubytování – u nás se spí dobře

Každý pokoj má svůj jedinečný styl, ze kterého na vás dýchne atmosféra venkova. Z našeho ubytování si vybere každý. Areál Mlýna skýtá nekonečné množství vyžití jak pro vás, tak i pro vaše děti, včetně dětského hřiště u penzionu. Nechte se unést harmonií venkova a přírody. Vybrat si můžete ze tří typů ubytování, který se liší svými službami i cenou.

Havlíčkův dům – spojení luxusu a venkova
Penzion – s láskou k detailům
Konírna – spojte se s venkovem

2. Restaurace – vaříme pro vás s láskou

Vychutnejte si jídlo v restauraci U Mlynáře. Kvalitní česká kuchyně. Vstupte do naší kuchyně plné venkovských chutí a vůní v moderním pojetí. Šéfkuchař denně kouzlí svá mistrovská díla a největší odměnou mu je, když vám chutná a rádi se k nám vracíte.Gurmánský zážitek uprostřed přírody, který můžete zažít u více-chodového degustačního menu v restauraci, se jistě stane nevšedním kulinářským zážitkem. Vaříme jak pro děti okem lákavá a rychle snědená jídla, aby se mohlo jít rychle zase běhat, tak lehké chuťovky pro projíždějící cyklisty, aby vás to nezavalilo a mohli jste šlapat dál. 

3. Netradiční svatba ve venkovském prostředí

Jsme ideální volbou, pokud chcete prožít netradiční svatbu. Prostředí originálně zrekonstruovaného venkovského sídla je jako stvořené pro nezapomenutelnou romantickou svatbu. Postaráme se o vše, co si svatební den žádá. Celý čas tak můžete strávit na jednom místě bez zbytečných rošád. Prvorepublikový parčík s altánem podtrhne poetiku svatebního obřadu, společenský sál poskytne útulný prostor pro slavnostní hostinu a bujarou zábavu. Ve stylové rautové místnosti si vychutnáte chuťový a estetický požitek z pokrmů naší poctivé kuchyně. Pro odvážné zamilované páry, kterým postačí k naplánování svého svatebního dne jen pár měsíců či týdnů, máme poslední volné letošní termíny, nebo výběr všedních dnů, které se mohou stát vašim svátečním. Pod našimi křídly se ocitnete v sedmém nebi!

4. Catering a obědy do domácnosti

Zmařila vám současná sitauce vaši oslavu či rodinné setkání v restauraci, chcete být i nadále opatrní nebo se vám nechce vařit, chystat a chcete se potkat s rodinou či přáteli v pohodlí vaše domova? Rádi vám připravíme catering na míru až k vám domů. Můžete si vybrat z nabídky jak studeného rautu, tak i teplé sekce.

5. Tipy pro firmy a agentury

Objevte místo, které nabízí venkovské prostředí a rozmanité možnosti pro firemní akce. Celý areál je zasazen do nádherné přírody. Nikde jinde nenajdete místo s takovým množstvím pozitivní energie, která umožní navázání pevných partnerských vztahů, jež jsou pro firemní a klientskou soudržnost tak důležité. K tomu přidáme atraktivní program šitý na míru dle vašich představ. Můžete se u nás ubytovat nebo zajistíme dopravu pro vás a vaše hosty ze spádových měst.

6. Oslavy a party

Náš areál je jako stvořený pro oslavy ve stylu venkovských tradic, retro párty, akce s chutí dálek a další osobitě pojaté oslavy. Základem je originalita a jedinečný styl venkovních i vnitřních prostor. Nechte se jimi inspirovat a naplňte vaše přání o nezapomenutelné oslavě. My uděláme maximum, abyste si to vy a vaši hostě užili. Nebojte se na nás obrátit s nápady na zajímavý program, rádi ho zajistíme nebo doporučíme realizátora. Vše proto, abyste si svůj den užili bez starostí a ještě dlouho se na vaši party roku vzpomínalo.

7. Tipy na dárky

Zavítejte do venkovské inspirace dárků na míru. Vybrat si můžete z celé řady dárkových poukazů, zážitků či domácích produktů pro mlsné jazýčky. Vybrat si můžete ZDE.

Pokud se vás toto kouzelné místo zaujalo, mrkněte na web nebo facebook mlýna a naplánujte si s rodinou či přáteli, kdy tam vyrazíte.

1.díl Mlýn vodníka Slámy – historie areálu, Mlynářství ve Lhotě

(mabys)

Příbuzné články