Svatba stokrát jinak na ostravské Černé louce

Pro všechny, kteří svatbu plánují, anebo třeba jen chtějí omrknout nové trendy, je tady další ročník svatebního veletrhu. Ten se bude konat v Ostravě na Černé louce v pátek 3. a v sobotu 4. listopadu 2023. Vstupenky za necelou stokorunu si můžete pořídit už dnes.

Pořadatelé slibují, že připravují atraktivní veletrh, na němž se návštěvníci mohou těšit na nové modely svatebních a společenský šatů nejen ze svatebních salonů, ale také od zajímavých módních návrhářů a návrhářek. Na jednom místě bude možní si vybrat snubní prsteny, svatební dobroty, květiny, foto koutek, svatební doplňky a dekorace nebo si odpočinou u něčeho dobrého a vychutnat si doprovodný program na podiu.

Program bude připraven doslova pro celou rodinu. Bude k dispozici například dětský koutek, klidné posezení pro pány i dámy v "retro koutku", kde si návštěvník bude moci vychutnat nejen dobré pití, ale také vyzkoušet míchání drinků. Pořadatelé také uvádí: „Nabídneme inspiraci pro „rozlučky“ se svobodou a obnovení slibů, neokoukané lokace a samozřejmě skvělou atmosféru!“

Všechny informace o akci a novinky najdete na stránkách www.svatbaostrava.cz.

(hav. foto: svatbaostrava.cz)

Příbuzné články