Za zábavou nejen s dětmi: 2. díl - Laser Game

Jsem zkrčená za bednou. Kolem tma, kterou ruší jen zářivé siluety objektů. Když jsem byla mladší, letěl Counter-Strike. Hraje se i teď, jen už má vyšší číslo než tehdy. Průšvih je, že mi nikdy nešel. Vesta na prsou se rozsvítí. Ozve se smích. Zase jsem mrtvá. Hrajeme totiž s dětmi Laser Game.

Za mých dětských časů byla vrcholem dostupnych střelných zbraní vzduchovka. S tátou jsme pak stříleli na terč. Opatrně, bezpečně. Řada začínala vždy za střílejícím. Pokrok ale nezastavíte, že ano. Moje potomstvo má možnost střílet přímo po mně. A protože jim tohle vybíjení frustrace neuvěřitelně jde, zvolili jsme k trávení společného času Laser Game. Paintball totiž bolel… především mě. Věřte mi, budete za Laser Game rádi. Běžné děti totiž mají za sebou několikaletý výcvik ve střelbě z palných zbraní. Stačí jen nahodit slovo Overwatch nebo Doom.

Laser Game je týmová hra, při které je každý hráč vybaven svou vlastní zbraní a vestou. Při hře se snažíte nasbírat co nejvíce bodů za zásahy protihráče, případně plníte jiné úkoly odvislé od vybraného herního módu. Jako je třeba dobytí základny nebo odcizení standardy. V Moravskoslezském kraji máme k dispozici následující areály.

Laser Game Ostrava Jih

Laser Game Ostrava Jih se pyšní arénou se systémem 3D překážek, kdy má každá překážka 4 použitelné strany, za které se můžete schovat. Navíc je u stropu arény Hexapod, jehož zasažením získáváte speciální superschopnosti. Mlha a skvělý výběr skladeb ke hře je také nezapomenutelnou součástí arény.

Adresa: Výškovická 122, 703 00 Ostrava
Vstupné: podle počtu hráčů, dospělí od 110 Kč do 250Kč, děti, studenti, senioři a ZTP 90 Kč
Web: www.lasergameostravajih.cz

Laser Arena Ostrava

Dáte si drink na baru a můžete směle do hry. Laser Arena Ostrava nabízí kromě spousty zábavy a několika tajných překvapení také dvě rampy nebo třeba středové bludiště. Vybrat si můžete s několika herních módů a po proběhané akci to zapíchnete přímo do sprch.

Adresa: Novoveská 9, 709 00 Ostrava
Vstupné: dospělí 120 Kč, děti a studenti 105 Kč
Web: www.laserarenaostrava.cz

Zábavní centrum Hornik

V Zábavním centrum Hornik na vás také čeká hutná Laser Game atmosféra. Bude vám k dispozici temné postapokalyptické bludiště plné rozmanitých překážek, za které se můžete schovat a nebo na ně dokonce i vyběhnout. A pak plynule pokračovat třeba do virtuální reality.

Adresa: Zámecká 18, 702 00 Ostrava
Vstupné: dospělí 109 Kč, děti, studenti 99 Kč
Web: www.zabavahornik.cz

Laser Arena Teben

Pokud máte v blízkosti Nový Jičín, zastavte se v Laser Arena Teben. Nabídne vám devatenáct herních módů, ze kterých si můžete vybrat ten svůj. Jen si v tomto případě budete muset trochu posečkat. Vzhledem k omezením znovu otevírají 15. března. Do té doby jsou však dispozici po předchozí rezervaci v pátek 15:00 - 18:00, sobota a neděle 10:00 - 18:00.

Adresa: U Grasmanky 664, 741 01 Nový Jičín
Vstupné: podle počtu hráčů od 85 Kč do 130 Kč
Web: www.laserarenateben.cz

LaserTAG Opava

Chcete si zahrát Laser game netradičně ve venkovním prostředí? Pak je tady pro vás LaserTAG Opava. Ve Slavkově u Opavy vám bude k dispozici hřiště o rozloze 3000 m2, kde můžete využít cca 50 úkrytů a překážek.

Adresa: K Srdečníku (MHD zastávka "U areálu"), 747 57 Slavkov u Opavy
Vstupné: dospělí 90 Kč, studenti 75 Kč, děti do 15 let 60 Kč
Web: www.lasertag-opava.cz

Nezletilí sadisti se smějí a fotí si výsledky. Je potřeba okamžitě sdílet s kamarády kolikrát sejmuli ubohou, z posledních sil se vláčející matku. Jak se všechno mění. Ve dvou letech je berete do herny, aby vám odpoledne lépe spali. V pubertě je berete do herny, aby škodolibě rozebírali vaši neschopnost. Úkol je ale splněn, zážitky předány. No a odpoledne můžete jít místo nich spát vy. Paráda.

      

Seriál - Za zábavou nejen s dětmi:

      

       

       

(zb, foto: zabavahornik.cz)

Příbuzné články