Karlova Studánka zve na Pojez fest plný gurmánských specialit a zábavy

V areálu lázní v Karlově Studánce v příjemném horském prostředí Jeseníků se v sobotu 12. srpna zabaví celá rodina. Už od dopoledních hodin se zde bude konat další Pojez fest. Na své si přijdou nejen gurmáni, ale také třeba příznivci kapely Mirai. Zajímavý program čeká návštěvníky i v dětské zóně s Technotrasou.

Pořadatelé na akci lákají slovy: „Pořádně se nadlábnout nebo elegantně degustovat můžete v podhůří Jeseníků. Exploze chutí a nálož zábavy na vás čeká v nádherném prostředí divoké přírody. Pojez fest bude tentokrát hostit místo s nejčistším vzduchem v tuzemsku. Lahůdky vychutnáte v okolí lázeňské Karlovy Studánky. Těšit se můžete nejen na přípravu skvělého jídla přímo před vámi na cooking show, ale i na kulturní laskominy. Vystoupí skupina Mirai a děti se mohou těšit na show s Míšou Růžičkovou.“

Kromě výše uvedeného se můžete těšit také na desítky stánků a foodtrucků s jídlem i pitím, ochutnávky specialit nebo třeba parkour show. Ochutnat budete moci třeba pivo z Albrechtického pivovaru, sušené červy, francouzské croissanty, marmelády, čalamády, čatní, salsy a omáčky, street food s prvky karibské, mexické a americké kuchyně, opékané brambory s mrkví, cibulí, klobásou a francouzským sýrem, francouzské makronky, churros, japonský streetfood, palačinky, burgery, nachos, chilli omáčky, chilli nápoje, kimchi, veganské zákusky, ručně vyráběné donutky a mnoho dalšího.

Pro návštěvníky gastro festivalu je připravená kyvadlová doprava ze směru Malé Morávky a také ze směru od Vrbna.

Připomeňme, že podobná akce se také chystá na začátek září v Ostravici. Všechny podstatné informace najdete na pojez.cz.

(hav, foto: facebook.com/pojez.fest)

Příbuzné články