Pohodový den u Karvinského moře s hudbou a zábavou bude zdarma

Hudbu, plážové hry či vodní aktivity pro dospělé i děti přinese letošní ročník festivalu POHO Den, který se uskuteční v neděli 27. srpna 2023 na nedávno upravené pláži Karvinského moře. Pořadatelé slibují dovolenkovou náladu a taky třeba aktivity s Primáčkem pro ty nejmenší, magic show v podání Obinn Magic, známého z pořadu Československo má talent, i ReUse Roadshow kutila Pepy Libického. Vstup na akci je zdarma.

Sportovní nadšenci budou mít možnost vyzkoušet různé aktivity, u kterých nebudou chybět instruktoři, a to například paddle boardy, biatlonovou střelnici a hřiště na pétanque nebo kroket. Navíc se účastníci můžou vydat také na romantickou plavbu lodičkou po Karvinském moři. Pro nejmenší návštěvníky bude připravena speciální dětská zóna plná her a aktivit. Celodenní program bude zakončen večerní beach párty se známým ostravským DJ Lowa. V rámci celého dne nebude chybět ani gastrozóna nebo letními koktejly.

„Festival POHO Den pořádáme už třetím rokem s cílem oživit postupně jednotlivá místa v pohornické krajině na Karvinsku. Stejně jako předešlé roky je pro nás rozvoj Karvinska hlavně o místních aktivních lidech a komunitách, a proto jsme rádi, že jsme opět mohli spolupracovat se spolkem Lodičky Dokořán, který se letos s námi na akci významně podílí. Pro letošní rok bylo naší prioritou uspořádat opravdu pohodový den, v rámci kterého si lidé odpočinou od každodenního shonu a zakončí prázdniny na krásné pláži u Karvinského moře. Navíc se na akci můžou dozvědět více o našem transformačním programu POHO 2030, který řeší celkový rozvoj pohornické krajiny,“ řekl předseda představenstva regionální rozvojové agentury MSID Václav Palička.

„Letos přinášíme pestrý program pro všechny členy rodiny v podobě workshopů s kutilem Pepou Libickým, návštěvníky okouzlí Obinn Magic svou zábavnou kouzelnickou show, který jako jediný český kouzelník v loňském roce postoupil do semifinále pořadu Československo má talent a nebude chybět ani autogramiáda známých tváří,“ uvádí Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima.

Během akce bude zajištěna posílená autobusová doprava a bude k dispozici také parkování pro osobní automobily.

Více informací k festivalu najdete na Facebooku nebo na webových stránkách programu POHO 2030.

(hav s využitím tiskové zprávy, foto: facebook.com/mestokarvina)

Příbuzné články