Festival Bambifest Ostrava začíná již 9. září

Již v sobotu 9. září odstartuje 25. ročník dvoudenní přehlídky volnočasových aktivit pro děti a mládež Bambifest. Akce se, již tradičně, bude konat na louce u Koliby v Bělském lese v Ostravě. Kromě prezentace zájmových kroužků ve stáncích nebude chybět pódium, na kterém se představí místní zpěváci, taneční skupiny či sportovní kluby. Bambifest umožňuje dětem a mládeži vybrat si pro sebe nejlepší volnočasovou aktivitu. Navíc v sobotu můžou návštěvníci přijet historickou tramvají – Barborkou. Vstup je zdarma.

Druhý zářijový víkend bude v Bělském lese znít dětský smích, hudba, ale také hasičská houkačka. Bambifest můžete navštívit v sobotu od 10 do 19 hodin a v neděli od 10 do 17 hodin a zjistit, jaké možnosti trávení volného času mají děti na Ostravsku, a že je zde rozmanitý výběr aktivit. Návštěvníci si mohou vyzkoušet spoustu aktivit, které si pro ně představí vedoucí a děti z kroužků, oddílů a klubů ze sportovních, tanečních, vědeckých nebo jiných zájmových odvětví.

Na Bambifestu se představí ostravská kapela Tomáš Adámek & ToMášJedno či finalistka SuperStar Kateřina Lebedová a návštěvníci festivalu se budou moci svézt historickou tramvají Barborka. Dále se Bambifest stal výchozím bodem pro charitativní cyklojízdu Cyklosvětluška, která z areálu Bambifestu odstartuje v sobotu večer. Pro děti zde samozřejmě nebude chybět velký skákací hrad a bungee trampolíny.

Přijďte, zeptejte se skutečných vedoucích a vyberte dětem aktivitu, která je opravdu baví.

Pro děti, které splní pár zábavných úkolů při vybírání kroužků a získají razítka do Bambipasu, máme připravené lákavé odměny“, lákají organizátoři festivalu. A jak Bambipas získat? Stačí si ho vyzvednout v informačním stánku na místě.

Více informací o festivalu na: www.ostrava.bambifest.cz; www.facebook.com/BAMBIFEST.cz; https://www.facebook.com/events/591941726202086.

(sd, zdroj: TZ Bambifest)

Příbuzné články