BEZPEČNÉ EXPERIMENTOVÁNÍ

Choutky radikálně změnit svůj vzhled občas přepadnou každou ženu. Když máme dlouhou hřívu, toužíme po krátkém lehkém nebo moderním sestřihu. A když jsme zrovna nakrátko, závistivě pokukujeme po dlouhých lesklých hřívách ostatních. Mnoho z nás u pokukování nakonec zůstane. Ve změně nám brání nedostatečná představivost, zbabělost a obavy, že výsledek nepřinese užitek, ale slzy.

Představte si ale, že v dnešním počítačovém světě můžete experimentovat s naprostým klidem, a to přímo z vašeho obýváku! Stačí se jen usadit do pohodlného křesílka, zapnout internet, vyhledat služby virtuálního kadeřníka, nebo vizážisty a velkolepá proměna může začít.

POMOC VIRTUÁLNÍ REALITY 

Pomocí virtuální reality si můžete otestovat oční stíny, tvářenky, správnou barvu make-upu. Když jste správně nalíčená, můžete se vrhnout na účes. Některé stránky nabízejí přes čtyři tisíce účesů inspirovaných nejlepšími světovými střihy a aktuálními účesy celebrit. Postup je snadný. Stačí nahrát vlastní fotografii a vybrat si z široké nabídky možných variant.

  • Těším se, až tyto možnosti budou u mé kadeřnice. Přijdu, pohodlně se usadím, před mým zrakem na obrazovce proběhne několik variant a já řeknu: "STOP, tohle chci!”.  

Během pár minut si můžete v klidu domova vyzkoušet účes své kamarádky nebo herečky a hned zjistíte, jak by právě vám slušela jiná barva nebo střih! Geniální. Pro pobavení si můžete vyzkoušet i varianty, které byste si rozhodně na hlavě nenechala nikdy udělat. Od pankového kohouta až po dredy! A přitom nemusíte utrácet za kadeřníka! Nic neriskujete. Pouze masáž vaši bránice. Nebudete se bát, že zase vyhodíte peníze a po návratu domů budete rovnat lokny po trvalé ondulaci, které se naopak začnou ve vlhku ještě více kroutit. 

Pokud teda toužíte nosit účes jako má Angelina Jolie nebo Victoria Beckham, najděte si svého osobního virtuálního kadeřníka! Pokud si nebudete vědět rady, který účes vám sluší nejvíc, můžete své fotografie sdílet prostřednictvím sociálních sítí nebo zašlete kamarádkám emailem a je to! Pak už jen fotografii s vybraným účesem vytisknete nebo si ji stáhnete do mobilu a vyrazit ke skutečnému kadeřníkovi!

(Text: Iveta Mauci, redakce Program, Foto: Jooinn)

Příbuzné články