Nejnovější trend v technologii péče o pokožku

Povídání s kosmetickou poradkyní, průvodkyní osobního rozvoje, mentorkou a terapeutkou Drahomírou Fikáčkovou.

Připravila jste pro své klientky v Oáze Alterna novinku v oblasti kosmetické péče o pleť „BB Glow“. Přibližte ženám, co mohou od této metody očekávat?

BB Glow neboli „kožní záře“ je nejnovější trend v kosmetických technologiích beauty péče, která k nám přišla z daleké Korey. Nabízí ošetření s okamžitým účinkem a viditelným výsledkem rozjasnění, omlazení a harmonizace pleti. Zlepšuje pokožku tváře, krku i dekoltu, sjednocuje její odstín, pomáhá odstraňovat drobné vrásky a neestetické zbarvení způsobené akné a stárnutím ovlivněného nejen věkem, ale také různými okolním vlivy toxického prostředí. Jedná se o kosmetickou metodu, která umožňuje vytvořit úžasné výsledky bez chirurgických lékařských zákroků a je vhodná pro všechny typy a odstíny pokožky. Ošetření technikou BB Glow je ideální pro suchou, sluncem poškozenou, pigmentovanou, nerovnoměrnou, aknózní, matnou, unavenou nebo citlivou pleť, která vyžaduje intenzivní hydratační a vyživující péči. Ale také pro ženy s normální bezproblémovou pletí, které chtějí zářit.

Jak kosmetické ošetření technikou BB Glow probíhá?

V podstatě jako každé komplexní ošetření s tím rozdílem, že po této technologii je nutné dodržovat určitá pravidla, aby efekt byl co nejlepší. Před prvním ošetřením s klientkou konzultujeme kvalitu její pleti a je podrobně seznámena s následnou péčí. BB Glow spočívá v zapracování přírodních speciálně vyvinutých boosterů pomocí technologie microneedling. Použitím dermopera s jemnými jehličkami dochází k lehkému narušení povrchové vrstvy pleti, aby aktivní látky mohly lépe prostoupit do hlubších vrstev tkáně. Tyto produkty obsahují fermentované extrakty ovoce a rostlin, kyselinu hyaluronovou, jedinečný patentovaný peptidový komplex a řadu dalších pro pleť významných ingrediencí včetně 24 karátového zlata a DNA z lososa. Dalším krokem je zapracování přírodně probarvených pigmentových sér pomocí technologie nanoneedling. Toto ošetření je vhodné pro jakýkoliv odstín pleti s 5 různými barvami séra: světlá, světle růžová, středně světlá, tmavá a extra tmavá, které se dají v závislosti na barvě pleti různě míchat a kombinovat. Následuje podpoření kosmetického efektu pomocí světelné led terapie a závěrečné ošetření pleti speciálním zklidňujícím krémem. Celý proces je bezbolestný a trvá přibližně hodinu a půl.

Má tato metoda také kontraindikace?

Není jich mnoho, ale BB Glow se nedoporučuje v případě těhotenství, onkologického onemocnění, epilepsie a diagnostikovaných psychických nemocí, při užívání léků na ředění krve, zánětlivého onemocnění kůže, ekzému a samozřejmě v případě akutního onemocnění. 

Jaké máte dosavadní zkušenosti s BB Glow ošetřením?

Mohu říci, jen pozitivní. Již po prvním ošetření vypadá pleť zářivější, svěží, zdravější. Klientky se cítí spokojenější. V oblasti kosmetiky se jako každá žena pohybuji celý život, profesionálně více než deset let. Za dobu své praxe a neustálého vzdělávání jsem se utvrdila v jedné zásadní pravdě. Není možné oddělit péči o pleť od celostního přístupu k sobě sama. To znamená, že je důležité mít v rovnováze fyzickou, psychickou, mentální i vztahovou oblast, což je celoživotní proces, který nelze zastavit, ale ani uspěchat. Přeji nám všem krásnou pleť s BB Glow a spokojenou duši s láskou. 

Podrobnější informace, konzultace zdravotního stavu a termíny objednávek je možné domlouvat telefonicky na čísle +420 604 166 425.

Autor: Draha Dayen 

Příbuzné články